MENU

Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

  • Degustatiemenu

    • Lijngevangen zeebaars

      Gravlad, Appel, Chartreuse

      € 95,00
    • Saint Jacques

      Aardpeer, Pecannoot, Inktvisinkt

    • Kalfszwezerik

      Koffie, Chanterelle, Rode ui

    • Croissant

      Bier, Gist, Gekonfijte citroen

  • Aurum menu

    • Saint Jacques

      Peer, Gin, Sambai

      € 125,00
    • Langoustine

      Selderij, Saffraan, Clementine
      Supplement Osciètre-kaviaar € 18

    • Zonnevis

      Witloof, Kardemom, Algen

    • Zwartpootkip

      Albufera, Butternut, Zwarte truffel

    • Cacaoboon

      Koffie, Cacao, Sobacha

  • Voorgerechten

    • Lijngevangen zeebaars

      Gravlad, Appel, Chartreuse

      € 42,00
    • Saint Jacques

      Peer, Gin, Sambai

      € 44,00
    • Langoustine

      Selderij, Saffraan, Clementine
      Supplement Osciètre-kaviaar € 18

      € 48,00
  • Vis

    • Saint Jacques

      Aardpeer, Pecannoot, Inktvisinkt

      € 44,00
    • Zonnevis

      Witloof, Kardemom, Algen

      € 48,00
    • Europese blauwe kreeft

      Schorseneer, Zwarte look, Salie

      € 65,00
  • Vlees

    • Kalfszwezerik

      Koffie, Chanterelle, Rode ui

      € 48,00
    • Zwartpootkip

      Albufera, Butternut, Zwarte truffel

      € 52,00
    • Wagyu

      Prei, Rundstong, Madeira

      € 95,00
  • Desserts

    • Citrus soufflé

      meteen te bestellen bij het begin van de maaltijd

      € 17,00
    • Croissant

      Bier, Gist, Gekonfijte citroen

      € 17,00
    • Cacaoboon

      Koffie, Cacao, Sobacha

      € 17,00
    • Kazen

      Kaaswagen Van Tricht

      € 19,00

gary kirchens

Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 35-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.

* Michelin - 2022

Businesslunch (3-gangen): € 58 pp

Viergangenmenu € 95 pp
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)

Vijfgangenmenu € 125 pp
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

​Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10
*Kazen: suppl. € 19

zondagslunch

Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.

Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.

Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 125 per persoon
Enkel de lunch: € 89 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld