MENU
Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.
-
-
Zalmforel
Rode biet, Cremonese mosterd, Braambes
-
Sint-Jakobsvrucht
Pecannoot, Kiwi, Mango
-
Kalfszwezerik
Maïs, Amandel, Spitskool
*Haas à la royale: supplement € 10 -
Chocolade
Pompoen , Pecannoot, Appel
-
-
-
Langoustine
Ossenstaart, Selder, Gerookte consommé
-
Eekhoorntjesbrood
Bosbes, Boekweit, Jeneverbes
-
Tarbot
Bloemkool, Roos, Roze peper
*Supplement Osciètra kaviaar € 20 -
Wilde eend
Peer, Lavendel, Hoorn van overvloed
*Haas à la royale: supplement € 10 -
Koffie
Kumquat, Vanille, Kruidnagel
-
-
-
Zalmforel
Rode biet, Cremonese mosterd, Braambes
-
Eekhoorntjesbrood
Bosbes, Boekweit, Jeneverbes
-
Langoustine
Ossenstaart, Selder, Gerookte consommé
-
-
-
Sint-Jakobsvrucht
Pecannoot, Kiwi, Mango
-
Zeebaars
Peterseliewortel, Appel, Chartreuse
-
Tarbot
Bloemkool, Roos, Roze peper
*Supplement Osciètra kaviaar € 20
-
-
-
Wilde eend
Peer, Lavendel, Hoorn van overvloed
-
Kalfszwezerik
Maïs, Amandel, Spitskool
-
Haas à la royale
Zwarte truffel, Crosnes, Veenbes
-
-
-
Soufflé van den
Te bestellen bij het begin van de maaltijd
Whisky, Clementine, Pijnboompit -
Koffie
Kumquat, Vanille, Kruidnagel
-
Chocolade
Pompoen, Pecannoot, Appel
-
Belgische kazen
Kaaswagen
-
gary kirchens
Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.
* Michelin - 2022
Businesslunch (3 gangen): € 58 p.p.
Degustatiemenu (4 gangen): € 115 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)
Aurum menu (5 gangen): € 135 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)
Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10 p.p.
*Kazen: suppl. € 19 p.p.
zondagslunch
Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.
Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.
Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld