MENU

Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

  • Degustatiemenu

    • Escargot

      Koolraap, Pastinaak, Look

      € 95,00
    • Lijngevangen zeetong

      Spelt, Eekhoorntjesbrood, Hazelnoot

    • Wilde eend

      Peer, Sjalot, Peterselie

    • Honing

      Kastanje, Stuifmeel, Mede

  • Aurum menu

    • Lijngevangen zeebaars

      Gravlad, Appel, Chartreuse

      € 125,00
    • Eekhoorntjesbrood

      Kastanje, Pata Negra, Vijgen

    • Griet

      Lamsoor, Kokkel, Palourde
      *Supplement Osciètre-kaviaar € 18

    • Parelhoen

      Bloemkool, Saffraan, Bisque

    • Ui

      Vanille, Pecannoot, Bergamot

  • Voorgerechten

    • Escargot

      Koolraap, Pastinaak, Look

      € 32,00
    • Eekhoorntjesbrood

      Kastanje, Pata Negra, Vijgen

      € 36,00
    • Lijngevangen zeebaars

      Gravlad, Appel, Chartreuse

      € 42,00
  • Vis

    • Snoekbaars

      Spruiten, Algen, Kriek

      € 42,00
    • Lijngevangen zeetong

      Spelt, Eekhoorntjesbrood, Hazelnoot

      € 44,00
    • Griet

      Lamsoor, Kokkel, Palourde
      *Supplement Osciètre-kaviaar € 18

      € 46,00
  • Vlees

    • Buikspek

      Biet, Soja, Veldsla

    • Wilde eend

      Peer, Sjalot, Peterselie

    • Parelhoen

      Bloemkool, Saffraan, Bisque

  • Desserts

    • Chartreusesoufflé

      Vanille-ijs - meteen te bestellen bij het begin van de maaltijd

    • Honing

      Kastanje, Stuifmeel, Mede

    • Ui

      Vanille, Pecannoot, Bergamot

    • Kazen

      Kaaswagen Van Tricht

gary kirchens

Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 35-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.

* Michelin - 2022

Businesslunch (3-gangen): € 58 pp

Viergangenmenu € 95 pp
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)

Vijfgangenmenu € 125 pp
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

​Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10
*Kazen: suppl. € 19

zondagslunch

Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.

Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.

Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 125 per persoon
Enkel de lunch: € 89 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld