MENU
Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

-
-
Octopus
Safraan, Chorizo, Rode paprika
-
Zeeduivel
Erwt, Daslook, Zeekraal
*Supplement Osciètra kaviaar € 20 -
Kalfswang
Groene asperge, Morielje, Vin jaune
-
Burrata
Blauwe bessen, Boeddha’s hand, Balsamico
-
-
-
Noordzeekrab
Daikon, Broccoli, Kokkels
*Supplement Osciètra kaviaar € 20 -
Kippenei
Witte asperge, Boerenspek, Belgische pecorino
-
Zonnevis
Venkel, Kumquat, Bouillabaisse
-
Melklam
Tuinboon, Rode harissa, Munt
-
Rabarber
Rucola, Daslook, Vanille
-
-
-
Kippenei
Witte asperge, Boerenspek, Belgische pecorino
-
Octopus
Safraan, Chorizo, Rode paprika
-
Noordzeekrab
Daikon, Broccoli, Kokkels
*Supplement Osciètra kaviaar € 20
-
-
-
Zeeduivel
Erwt, Daslook, Zeekraal
*Supplement Osciètra kaviaar € 20 -
Zonnevis
Venkel, Kumquat, Bouillabaisse
-
-
-
Kalfswang
Groene asperge, Morielje, Vin jaune
-
Melklam
Tuinboon, Rode harissa, Munt
-
-
-
Soufflé van aardbei
Te bestellen bij het begin van de maaltijd
Rum, Munt, Limoen -
Burrata
Blauwe bessen, Boeddha’s hand, Balsamico
-
Rabarber
Rucola, Daslook, Vanille
-
Belgische kazen
Kaaswagen
-
gary kirchens
Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.
* Michelin - 2022
Businesslunch (3 gangen): € 58 p.p.
Degustatiemenu (4 gangen): € 115 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)
Aurum menu (5 gangen): € 135 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)
Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10 p.p.
*Kazen: suppl. € 19 p.p.


zondagslunch
Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.
Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.
Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld
Op verzoek bieden wij een vegetarisch alternatief aan; gelieve dit te vermelden bij uw reservatie. Wij kunnen niet aan alle dieetwensen voldoen en serveren daarom geen volledig veganistische gerechten.