MENU

Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

  • Degustatiemenu

    • Zalmforel

      Biet, Cremonese mosterd, Braambes

      € 115,00
    • Zeebaars

      Peterseliewortel, Appel, Chartreuse

    • Kalfzwezerik

      Maïs, Amandel, Spitskool

    • Chocolade

      Pompoen , Pecannoot, Appel

  • Aurum menu

    • Langoustine

      Ossenstaart, Selder, Gerookte consommé

      € 135,00
    • Eekhoorntjesbrood

      Bosbes, Boekweit, Jeneverbes

    • Tarbot

      Bloemkool, Roos, Roze peper
      *Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20

    • Wilde eend

      Peer, Lavendel, Hoorn van overvloed

    • Vijg

      Roséchampagne, Walnoot, Ricotta

  • Voorgerechten

    • Zalmforel

      Biet, Cremonese mosterd, Braambes

      € 38,00
    • Eekhoorntjesbrood

      Bosbes, Boekweit, Jeneverbes

      € 42,00
    • Langoustine

      Ossenstaart, Selder, Gerookte consommé

      € 46,00
  • Vis

    • Zeeduivel

      Pompoen, Salie, Bisque

      € 46,00
    • Zeebaars

      Peterseliewortel, Appel, Chartreuse

      € 48,00
    • Tarbot

      Bloemkool, Roos, Roze peper
      *Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20

      € 56,00
  • Vlees

    • Wilde eend

      Peer, Lavendel, Hoorn van overvloed

      € 48,00
    • Kalfzwezerik

      Maïs, Amandel, Spitskool

      € 52,00
    • Duif

      Snijbiet, Spelt, Gekonfijte citroen

      € 52,00
  • Desserts

    • Soufflé van den

      Te bestellen bij het begin van de maaltijd
      Whisky, Clementine, Pijnboompit

      € 19,00
    • Vijg

      Roséchampagne, Walnoot, Ricotta

      € 17,00
    • Chocolade

      Pompoen, Pecannoot, Appel

      € 17,00
    • Belgische kazen

      Kaaswagen van Van Tricht

      € 19,00

gary kirchens

Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.

* Michelin - 2022

Businesslunch (3 gangen): € 58 p.p.

Degustatiemenu (4 gangen): € 115 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)

Aurum menu (5 gangen): € 135 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

​Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10 p.p.
*Kazen: suppl. € 19 p.p.

zondagslunch

Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.

Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.

Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld