MENU

Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

  • Degustatiemenu

    • Makreel

      Rabarber, Escabèche, Nori

      € 105,00
    • Zonnevis

      Erwten, Geitenkaas, Dragon
      Supplement Osciètre-kaviaar € 20

    • Melklam

      Witte asperge, Ansjovis, Groene harissa

    • Daslook

      Vanille, Munt, Bergamot

  • Aurum menu

    • Langoustine

      Witte asperge, Peterselie, Génépi
      Supplement Osciètre-kaviaar € 20

      € 125,00
    • Kippenei

      Morilles, Vin Jaune, Hooi

    • Lijngevangen zeetong

      Groene asperge, Gerookte mosterd, Algen

    • Kalfsfilet

      Artisjok, Tuinboon, Daslook

    • Rabarber

      Aardbei, Kwark, Hibiscus

  • Voorgerechten

    • Makreel

      Rabarber, Escabèche, Nori

      € 38,00
    • Kippenei

      Morilles, Vin Jaune, Hooi

      € 38,00
    • Langoustine

      Witte asperge, Peterselie, Génépi
      Supplement Osciètre-kaviaar € 20

      € 48,00
  • Vis

    • Zalmforel

      Venkel, Gekonfijte citroen, Gember

      € 44,00
    • Zonnevis

      Erwten, Geitenkaas, Dragon
      Supplement Osciètre-kaviaar € 20

      € 48,00
    • Lijngevangen zeetong

      Groene asperge, Gerookte mosterd, Algen

      € 48,00
  • Vlees

    • Kalfsfilet

      Artisjok, Tuinboon, Daslook

      € 48,00
    • Melklam

      Witte asperge, Ansjovis, Groene harissa

      € 52,00
    • Wagyu

      Rode ui, Rundstong, Madeira

      € 95,00
  • Desserts

    • Soufflé, met Génépi

      meteen te bestellen bij het begin van de maaltijd

      € 17,00
    • Rabarber

      Aardbei, Kwark, Hibiscus

      € 17,00
    • Daslook

      Vanille, Munt, Bergamot

      € 17,00
    • Kazen

      Kaaswagen Van Tricht

      € 19,00

gary kirchens

Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 35-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.

* Michelin - 2022

Businesslunch (3-gangen): € 58 pp

Viergangenmenu € 105 pp
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)

Vijfgangenmenu € 125 pp
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

​Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10
*Kazen: suppl. € 19

zondagslunch

Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.

Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.

Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 125 per persoon
Enkel de lunch: € 89 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld