MENU
Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

-
-
Makreel
Rabarber, Escabèche, Nori
-
Zonnevis
Erwten, Geitenkaas, Dragon
Supplement Osciètre-kaviaar € 20 -
Melklam
Witte asperge, Ansjovis, Groene harissa
-
Daslook
Vanille, Munt, Bergamot
-
-
-
Langoustine
Witte asperge, Peterselie, Génépi
Supplement Osciètre-kaviaar € 20 -
Kippenei
Morilles, Vin Jaune, Hooi
-
Lijngevangen zeetong
Groene asperge, Gerookte mosterd, Algen
-
Kalfsfilet
Artisjok, Tuinboon, Daslook
-
Rabarber
Aardbei, Kwark, Hibiscus
-
-
-
Makreel
Rabarber, Escabèche, Nori
-
Kippenei
Morilles, Vin Jaune, Hooi
-
Langoustine
Witte asperge, Peterselie, Génépi
Supplement Osciètre-kaviaar € 20
-
-
-
Zalmforel
Venkel, Gekonfijte citroen, Gember
-
Zonnevis
Erwten, Geitenkaas, Dragon
Supplement Osciètre-kaviaar € 20 -
Lijngevangen zeetong
Groene asperge, Gerookte mosterd, Algen
-
-
-
Kalfsfilet
Artisjok, Tuinboon, Daslook
-
Melklam
Witte asperge, Ansjovis, Groene harissa
-
Wagyu
Rode ui, Rundstong, Madeira
-
-
-
Soufflé, met Génépi
meteen te bestellen bij het begin van de maaltijd
-
Rabarber
Aardbei, Kwark, Hibiscus
-
Daslook
Vanille, Munt, Bergamot
-
Kazen
Kaaswagen Van Tricht
-
gary kirchens
Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 35-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.
* Michelin - 2022
Businesslunch (3-gangen): € 58 pp
Viergangenmenu € 105 pp
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)
Vijfgangenmenu € 125 pp
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)
Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10
*Kazen: suppl. € 19


zondagslunch
Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.
Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.
Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 125 per persoon
Enkel de lunch: € 89 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld