MENU
Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

-
-
Coquilles
Butternut, Salie, Pistache
-
Griet
Zeeaster, Schelpdieren, Oscietra kaviaar
-
Kreeft
Schorseneren, Zwarte truffel, Kastanje
-
Hert
Biet, Zoete aardappel, Poivradesaus
-
Brillat-Savarin met truffel
-
Kokosnoot
Ananas, Vanille, Espelette peper
-
-
-
Octopus
Selder, Saffraan, Kappers
-
Zeebaars
Schelpdieren, Selderijstengel, Zeekraal
Supplement Osciètre-kaviaar € 20 -
Wilde eend
Butternut, Cantharel, Pistache
-
Wortel
Honing, Ijzerkruid, Gember
-
-
-
Makreel
Biet, Granaatappel, Saké
-
Eekhoorntjesbrood
Braambes, Hazelnoot, Den
-
Sint-Jacobsvrucht
Waterkers, Oester, Gnocchi
Supplement Osciètre-kaviaar € 20 -
Ree
Pastinaak, Peer, Poivrade
-
Pompoen
Koffie, Kaneel, Vanille
-
-
-
Makreel
Biet, Granaatappel, Saké
-
Eekhoorntjesbrood
Braambes, Hazelnoot, Den
-
Octopus
Selder, Saffraan, Kappers
-
-
-
Sint-Jacobsvrucht
Waterkers, Oester, Gnocchi
Supplement Osciètre-kaviaar € 20 -
Zonnevis
Prei, Sla, Rucola
-
Zeebaars
Schelpdieren, Selderijstengel, Zeekraal
-
-
-
Wilde eend
Butternut, Cantharel, Pistache
-
Parelhoen
Kastanje, Zoete aardappel, Bearnaise met kreeft
-
Ree
Pastinaak, Peer, Poivrade
-
-
-
Soufflé met haver
meteen te bestellen bij het begin van de maaltijd
Calvados, Appel, Peer -
Pompoen
Koffie, Kaneel, Vanille
-
Wortel
Honing, Ijzerkruid, Gember
-
Kazen
Kaaswagen Van Tricht
-
gary kirchens
Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.
* Michelin - 2022
Businesslunch (3-gangen): € 58 pp
Viergangenmenu € 115 pp
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)
Vijfgangenmenu € 135 pp
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)
'Last dinner of 2023' (6-gangenmenu): € 230
(met aangepaste wijnen + € 90)
'First lunch of 2024' (7-gangenmenu): € 120
(met glaasje champagne, aangepaste wijnen, waters, koffie of thee + € 40)
Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10
*Kazen: suppl. € 19


zondagslunch
Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.
Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.
Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld