MENU

Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

  • Degustatiemenu

    • Langoustine

      Varkenspoot, Selder, Kruiden

      € 115,00
    • Sint-Jakobsvrucht

      Waterkers, Oester, Gnocchi
      Supplement Belgische Osciètre-kaviaar € 20

    • Kalfszwezerik*

      Schorseneren, Chartreuse, Pecannoot
      *Rund à la royale ipv kalfszwezerik € 10

    • Pastinaak

      Clementine, Boekweit, Honing

  • Aurum menu

    • Sint-Jakobsvrucht (carpaccio)

      Clementine, Butternut, Whisky

      € 135,00
    • Kippenei

      Zwarte truffel, Zoete ui, Sabayon

    • Snoekbaars

      Algen, Zuurkool, Pompelmoes

    • Kip uit Bourgogne*

      Aardpeer, Albufera, Zwarte truffel
      *Rund à la royale ipv kip uit Bourgogne € 10

    • Kokosnoot

      Koffie, Rum, Peper

  • Voorgerechten

    • Kippenei

      Zwarte truffel, Zoete ui, Sabayon

      € 38,00
    • Sint-Jakobsvrucht

      Clementine, Butternut, Whisky

      € 42,00
    • Langoustine

      Varkenspoot, Selder, Kruiden

      € 48,00
  • Vis

    • Snoekbaars

      Algen, Zuurkool, Pompelmoes

      € 44,00
    • Sint-Jakobsvrucht

      Waterkers, Oester, Gnochhi
      Supplement Belgische Osciètre-kaviaar € 20

      € 46,00
    • Zeebaars

      Schelpdieren, Selderijstengel, Zeekraal
      Supplement Belgische Osciètre-kaviaar € 20

      € 48,00
  • Vlees

    • Kalfszwezerik

      Schorseneren, Chartreuse, Pecannoot

      € 48,00
    • Kip uit Bourgogne

      Aardpeer, Albufera, Zwarte truffel

      € 52,00
    • Rund à la royale

      Zwarte truffel, Foie gras, Kastanje

      € 68,00
  • Desserts

    • Soufflé van zwarte truffel

      Te bestellen bij het begin van de maaltijd
      Rijstpap, Vanille, Karamel

      € 19,00
    • Kokosnoot

      Koffie, Rum, Peper

      € 17,00
    • Pastinaak

      Clementine, Boekweit, Honing

      € 17,00
    • Belgische kazen

      Kaaswagen Van Tricht

      € 19,00

gary kirchens

Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.

* Michelin - 2022

Businesslunch (3 gangen): € 58 p.p.

Degustatiemenu (4 gangen): € 115 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)

Aurum menu (5 gangen): € 135 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

Valentine's dinner 14.2.2024: € 230 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

​Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10 p.p.
*Kazen: suppl. € 19 p.p.

zondagslunch

Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.

Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.

Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld