MENU

Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

  • Degustatiemenu

    • Noordzeekrab

      Tomaat, Algen, Basilicum
      *Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20

      € 115,00
    • Ombervis

      Cevenne ui, Erwten, Inktvis

    • Kalfsfilet

      Koolrabi, Paprika, Pistache

    • Aardbei

      Zwarte sesam, Saké, Citroen

  • Aurum menu

    • Gambero Rosso

      Erwten, Vanille, Munt
      *Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20

      € 135,00
    • Escargot

      Aardappel, Daslook, Citroengras

    • Zonnevis

      Wortel, Gember, Kurkuma

    • Holstein rund

      Kers, Sucrine, Aardappel

    • Perzik

      Dragon, Vanille, Timut peper

  • Voorgerechten

    • Escargot

      Aardappel, Daslook, Citroengras

      € 38,00
    • Noordzeekrab

      Tomaat, Algen, Basilicum
      *Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20

      € 44,00
    • Gambero Rosso

      Erwten, Vanille, Munt
      *Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20

      € 46,00
  • Vis

    • Ombervis

      Cevenne ui, Erwten, Inktvis

      € 46,00
    • Zonnevis

      Wortel, Gember, Kurkuma

      € 52,00
    • Blauwe kreeft

      Abrikoos, Chanterelle, Amandel

      € 62,00
  • Vlees

    • Holstein rund

      Kers, Sucrine, Aardappel

      € 48,00
    • Duif

      Snijbiet, Spelt, Gekonfijte citroen

      € 52,00
    • Kalfsfilet

      Koolrabi, Paprika, Pistache

      € 52,00
  • Desserts

    • Mojito soufflé

      Te bestellen bij het begin van de maaltijd
      Rum, Munt, Citroen

      € 19,00
    • Perzik

      Dragon, Vanille, Timut peper

      € 17,00
    • Aardbei

      Zwarte sesam, Saké, Citroen

      € 17,00
    • Belgische kazen

      Kaaswagen van Van Tricht

      € 19,00

gary kirchens

Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.

* Michelin - 2022

Businesslunch (3 gangen): € 58 p.p.

Degustatiemenu (4 gangen): € 115 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)

Aurum menu (5 gangen): € 135 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

​Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10 p.p.
*Kazen: suppl. € 19 p.p.

zondagslunch

Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.

Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.

Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld