MENU

Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

  • Degustatiemenu

    • Octopus

      Safraan, Chorizo, Rode paprika

      € 115,00
    • Zeeduivel

      Erwt, Daslook, Zeekraal
      *Supplement Osciètra kaviaar € 20

    • Kalfswang

      Groene asperge, Morielje, Vin jaune

    • Burrata

      Blauwe bessen, Boeddha’s hand, Balsamico

  • Aurum menu

    • Noordzeekrab

      Daikon, Broccoli, Kokkels
      *Supplement Osciètra kaviaar € 20

      € 135,00
    • Kippenei

      Witte asperge, Boerenspek, Belgische pecorino

    • Zonnevis

      Venkel, Kumquat, Bouillabaisse

    • Melklam

      Tuinboon, Rode harissa, Munt

    • Rabarber

      Rucola, Daslook, Vanille

  • Voorgerechten

    • Kippenei

      Witte asperge, Boerenspek, Belgische pecorino

      € 38,00
    • Octopus

      Safraan, Chorizo, Rode paprika

      € 42,00
    • Noordzeekrab

      Daikon, Broccoli, Kokkels
      *Supplement Osciètra kaviaar € 20

      € 44,00
  • Vis

    • Zeeduivel

      Erwt, Daslook, Zeekraal
      *Supplement Osciètra kaviaar € 20

      € 48,00
    • Zonnevis

      Venkel, Kumquat, Bouillabaisse

      € 54,00
  • Vlees

    • Kalfswang

      Groene asperge, Morielje, Vin jaune

      € 48,00
    • Melklam

      Tuinboon, Rode harissa, Munt

      € 54,00
  • Desserts

    • Soufflé van aardbei

      Te bestellen bij het begin van de maaltijd
      Rum, Munt, Limoen

      € 22,00
    • Burrata

      Blauwe bessen, Boeddha’s hand, Balsamico

      € 19,00
    • Rabarber

      Rucola, Daslook, Vanille

      € 19,00
    • Belgische kazen

      Kaaswagen

      € 20,00

gary kirchens

Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.

* Michelin - 2022

Businesslunch (3 gangen): € 58 p.p.

Degustatiemenu (4 gangen): € 115 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)

Aurum menu (5 gangen): € 135 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

​Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10 p.p.
*Kazen: suppl. € 19 p.p.

zondagslunch

Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.

Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.

Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld

Op verzoek bieden wij een vegetarisch alternatief aan; gelieve dit te vermelden bij uw reservatie. Wij kunnen niet aan alle dieetwensen voldoen en serveren daarom geen volledig veganistische gerechten.