MENU

Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

  • Last dinner of 2023 | 31.12.2023

    • Coquilles

      Butternut, Salie, Pistache

      € 230,00
    • Griet

      Zeeaster, Schelpdieren, Oscietra kaviaar

    • Kreeft

      Schorseneren, Zwarte truffel, Kastanje

    • Hert

      Biet, Zoete aardappel, Poivradesaus

    • Brillat-Savarin met truffel

    • Kokosnoot

      Ananas, Vanille, Espelette peper

  • Degustatiemenu

    • Octopus

      Selder, Saffraan, Kappers

      € 115,00
    • Zeebaars

      Schelpdieren, Selderijstengel, Zeekraal
      Supplement Osciètre-kaviaar € 20

    • Wilde eend

      Butternut, Cantharel, Pistache

    • Wortel

      Honing, Ijzerkruid, Gember

  • Aurum menu

    • Makreel

      Biet, Granaatappel, Saké

      € 135,00
    • Eekhoorntjesbrood

      Braambes, Hazelnoot, Den

    • Sint-Jacobsvrucht

      Waterkers, Oester, Gnocchi
      Supplement Osciètre-kaviaar € 20

    • Ree

      Pastinaak, Peer, Poivrade

    • Pompoen

      Koffie, Kaneel, Vanille

  • Voorgerechten

    • Makreel

      Biet, Granaatappel, Saké

      € 36,00
    • Eekhoorntjesbrood

      Braambes, Hazelnoot, Den

      € 38,00
    • Octopus

      Selder, Saffraan, Kappers

      € 42,00
  • Vis

    • Sint-Jacobsvrucht

      Waterkers, Oester, Gnocchi
      Supplement Osciètre-kaviaar € 20

      € 46,00
    • Zonnevis

      Prei, Sla, Rucola

      € 48,00
    • Zeebaars

      Schelpdieren, Selderijstengel, Zeekraal

      € 48,00
  • Vlees

    • Wilde eend

      Butternut, Cantharel, Pistache

      € 46,00
    • Parelhoen

      Kastanje, Zoete aardappel, Bearnaise met kreeft

      € 48,00
    • Ree

      Pastinaak, Peer, Poivrade

      € 52,00
  • Desserts

    • Soufflé met haver

      meteen te bestellen bij het begin van de maaltijd
      Calvados, Appel, Peer

      € 17,00
    • Pompoen

      Koffie, Kaneel, Vanille

      € 17,00
    • Wortel

      Honing, Ijzerkruid, Gember

      € 17,00
    • Kazen

      Kaaswagen Van Tricht

      € 19,00

gary kirchens

Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.

* Michelin - 2022

Businesslunch (3-gangen): € 58 pp

Viergangenmenu € 115 pp
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)

Vijfgangenmenu € 135 pp
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

'Last dinner of 2023' (6-gangenmenu): € 230
(met aangepaste wijnen + € 90)

'First lunch of 2024' (7-gangenmenu): € 120
(met glaasje champagne, aangepaste wijnen, waters, koffie of thee + € 40)

​Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10
*Kazen: suppl. € 19

zondagslunch

Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.

Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.

Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld