MENU
Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

-
-
Lijngevangen zeebaars
Gravlad, Appel, Chartreuse
-
Saint Jacques
Aardpeer, Pecannoot, Inktvisinkt
-
Kalfszwezerik
Koffie, Chanterelle, Rode ui
-
Croissant
Bier, Gist, Gekonfijte citroen
-
-
-
Saint Jacques
Peer, Gin, Sambai
-
Langoustine
Selderij, Saffraan, Clementine
Supplement Osciètre-kaviaar € 18 -
Zonnevis
Witloof, Kardemom, Algen
-
Zwartpootkip
Albufera, Butternut, Zwarte truffel
-
Cacaoboon
Koffie, Cacao, Sobacha
-
-
-
Lijngevangen zeebaars
Gravlad, Appel, Chartreuse
-
Saint Jacques
Peer, Gin, Sambai
-
Langoustine
Selderij, Saffraan, Clementine
Supplement Osciètre-kaviaar € 18
-
-
-
Saint Jacques
Aardpeer, Pecannoot, Inktvisinkt
-
Zonnevis
Witloof, Kardemom, Algen
-
Europese blauwe kreeft
Schorseneer, Zwarte look, Salie
-
-
-
Kalfszwezerik
Koffie, Chanterelle, Rode ui
-
Zwartpootkip
Albufera, Butternut, Zwarte truffel
-
Wagyu
Prei, Rundstong, Madeira
-
-
-
Citrus soufflé
meteen te bestellen bij het begin van de maaltijd
-
Croissant
Bier, Gist, Gekonfijte citroen
-
Cacaoboon
Koffie, Cacao, Sobacha
-
Kazen
Kaaswagen Van Tricht
-
gary kirchens
Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 35-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.
* Michelin - 2022
Businesslunch (3-gangen): € 58 pp
Viergangenmenu € 95 pp
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)
Vijfgangenmenu € 125 pp
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)
Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10
*Kazen: suppl. € 19


zondagslunch
Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.
Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.
Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 125 per persoon
Enkel de lunch: € 89 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld